SMS lån uden sikkerhed

Skal du bruge flere penge i dette øjeblik, og har du kun din mobil på dig, kan det nemt lade sig gøre ved at gå på nettet på din smartphone. Du skal ikke sende en SMS for at låne penge fra din mobil, men du skal derimod gå ind til en låneudbyder på nettet via browseren på din smartphone.

Når du er kommet ind til en online låneudbyder, skal du bare udfylde ansøgningen, akkurat som du ville gøre det på en computer, hvorefter du sender den ind. Så nemt er det at få et mobillån uden sikkerhed.


Vi modtager provision fra låneudbyderne herover, så listen skal ikke ses som uvildig.

Hvad skal du skrive i ansøgningen?

Ansøgningen består stort set ikke af andet end det beløb, du gerne vil låne, samt den løbetid du vælger at have på dit lån, hvis du får mulighed for selv at redigere i den. Hos enkelte udbydere kan du nemlig selv vælge din løbetid på lånet.

Når du har indtastet de to ting, skal du bare klikke på ansøg knappen, hvorefter du skal logge ind med dit NEMid for at kunne godkende låneaftalen. Det er alt, du skal bruge, for at ansøge om et lån direkte fra din mobil. Nemmere bliver det ikke at få penge ind på din konto, når du har brug for det.

Nu kan du ansøge om et lån på farten

Ved at have muligheden for at ansøge om et lån fra din mobil, kan du nu ansøge om et lån uden sikkerhed nemt og hurtigt, selvom du er på farten.

Så længe du bare har internet på din mobil, spiller det ingen rolle, om du er i et tog, en bil, på en færge eller på cykeltur. Uanset hvor du befinder dig, kan du gå online på din mobil og klikke dig ind hos en låneudbyder, der tilbyder dig et hurtigt lån uden sikkerhed.

Slut med SMS lån da smartphones kom på nettet

Før i tiden, hvor der ikke var smartphones, og hvor det ikke var nær så nemt at komme på nettet fra sin telefon, kunne du ansøge om et lån via SMS. Men nu om dage, hvor alle har smartphones med internet, er der ikke længere liv i SMS lånet.

Nu om dage skal du nemlig bare ansøge online fra din mobil. Og det er faktisk meget nemmere end at sende SMS’er frem og tilbage til en låneudbyder. Så nyd, at det nu er blevet så nemt at få et lån via din mobil. Så nemt var det ikke førhen.

Let at overskue alle detaljerne for dit lån

Når du går ind hos et lånefirma og vil udfylde en ansøgning om et lån, kan du i deres låneberegner ofte se alle detaljerne omkring lånet. På den måde er du ikke i tvivl om, hvad du skriver under på, når du kommer til låneaftalen.

I låneberegneren kan du altid se den månedlige ydelse – det beløb du skal betale til udbyderen hver måned. Derudover kan du se ÅOP, de samlede låneomkostninger, hvornår første rate skal falde og meget andet omkring dit lån, der er godt at vide, når du skal til at låne penge.

Det er ikke alle, der får kigget lige godt på disse detaljer, og derfor bliver de overraskede, når de skal til at betale af på lånet. Så husk at holde øje med disse tal, da de er ret vigtige for dit lån.

Lanudensikkerhed.dk indeholder kommerciel kommunikation. Lån omtalt på siden kan være samarbejdspartnere, som vi modtager provision fra. Om os