Nye lån uden sikkerhed

Der er rigtig mange gode muligheder for at finde et nyt lån uden sikkerhed, hvis du vælger at ansøge hos en online låneudbyder. De mange online lånefirmaer går ikke nær så højt op i, at du skal kunne stille sikkerhed for lånet, som du eksempelvis kan møde i en bank.

Så er du træt af at møde lånefirmaer, der kræver, at du stiller sikkerhed for et lån, er det måske på tide at ansøge om et lån på nettet i stedet for.

Vi modtager provision fra låneudbyderne herover, så listen skal ikke ses som uvildig.

Sådan holder du øje med nye lån

Hvis du gerne vil blive opmærksom på, når der kommer nye lån på markedet, kan det være en god idé at følge med på diverse økonomiske nyhedssider eller blogs, hvor det tit bliver omtalt, hvis der kommer nye spillere på markedet, som du kan ansøge om lån hos.

Det er ikke sikkert, at du på denne måde bliver gjort opmærksomme på alle, men det kan være en god start. Derudover kan du også sørge for at se reklamer i blandt andet tv, da der her også ofte reklameres meget for nye låneudbydere på markedet.

Bliv opdateret på nye tilbud fra nuværende låneudbydere

Vil du gerne opdateres på nye tilbud fra allerede eksisterende låneudbydere, kan det være en god idé at skrive dig op til deres nyhedsbreve, som du tit kan gøre via deres hjemmesider. På den måde vil du være den første til at vide, om de har et nyt tilbud klar til både nye og gamle kunder.

Du behøver ikke at være kunde hos et lånefirma for at blive tilmeldt deres nyhedsbrev. Du kan sagtens tilmelde dig uden at have lånt penge der før. Nogle enkelte udbydere driver også egne blogs, som du kan holde dig opdateret på, hvis du gerne vil vide mere om de aktuelle tilbud på markedet.

Nye kunder kan få store fordele ved første lån

Der kan tit komme tilbud fra allerede eksisterende låneudbydere. Det kan blandt andet være tilbud til nye kunder om at spare på renten, hvis du får et lån hos dem i dag. Det kan eksempelvis også være at låne pengene gratis, hvis de bliver tilbagebetalt inden for de første 30 dage.

Men ofte er disse tilbud kun målrettet mod nye kunder, så har du allerede lånt penge hos mange forskellige låneudbydere, er det ikke sikkert, du kan finde flere af disse tilbud, med mindre du selvfølgelig holder øje med de nye spillere, der kommer på markedet.

Har du aldrig lånt penge før, har du en lang række af tilbud, som du kan gå i gang med at sortere i, for så er du kvalificeret til mange af de velkomsttilbud, som mange lånefirmaer tilbyder til deres nye kunder.

Lanudensikkerhed.dk indeholder kommerciel kommunikation. Lån omtalt på siden kan være samarbejdspartnere, som vi modtager provision fra. Om os