Så meget sparer du ved at vælge et samlelån

I takt med internettets indtog og den generelle teknologiske udvikling, er det nu, ligesom så meget andet, blevet muligt at foretage lån online. Lånemarkedet er derfor vækstet markant de seneste år, og månedligt fristet flere tusinde forbrugere, og skaber sig en overskyggende gæld. En gæld der sommetider kan være svær at komme ud af, men som vil kunne redes ved hjælp af samlelån.

Samlelån er en løsning for dig som forbruger, der i forvejen skylder penge til adskillige kreditorer, og har svært ved at skabe overblik, og få betalt inden den forfaldne dato. Det er en løsning som gør det nemmere at få bugt med sin gæld, og således hurtigere blive gældfri og komme lettet ud på den anden side.

Hvorfor vælge et samlelån?

Et samlelån gør det nemmere for dig som lånemodtager. Som navnet antyder, samler det alle dine lån til ét, hvorved det bliver mere overskueligt at skabe overblik over sin samlede gæld. Ved at samle sine mange lån til ét, vil gebyrerne fra eksempelvis et forbrugslån, billån og indskudslån blive reduceret og ligeledes vil rentesatsen mindskes.

Online er det muligt at finde forskellige tjenester der tilbyder samlelån. Hermed kan man sammenligne de forskellige tilbud af samle, og således finde den bedste løsning der imødekommer ens behov.

Spar penge hver måned

I og med at der ved samlelån kun skal tilbagebetales hos en kreditor, med gebyr på ét lån og en samlet lavere rente, vil man være i stand til at kunne skabe et større rådighedsbeløb, og derved blive hurtigere gældfri. Hvor meget du kan spare ved et samlelån, afhænger i bund og grund af, hvor stor din foregående samlet gæld var. Overordnet set, vil man kunne spare helt op mod 500.000 kr.

Ved bare at spare bare omtrent 50.000 – 100.000kr. vil man kunne reducere sin gæld med flere år. Samlelån udgør derfor en stor behjælpelig besparelse, som vil komme en til gode på sigt.

Find det billigste samlelån

Ligesom ved et almindeligt forbrugslån, gør en række betingelser sig også gældende ved samlelån. Det er derfor væsentligt at være opmærksom på dette, for at opnå den mest fordelagtige løsning. ÅOP der er en forkortelse af de årlige omkostninger i procent, er en god indikator at følge ved valget af samlelån.

Overordnet ved valg af lån uanset om det er et almindeligt forbrugslån eller samlelån, vil det ikke være nok alene at kigge på renten. Det skyldes, at der udover renten forekommer øvrige gebyrer som oftest er det, der netop gør et lånetilbud dyrt. ÅOP dækker over alle disse øvrige omkostninger og gebyrer, og skaber således et indblik i det endelige lån. Når der sammenlignes med ÅOP, er det væsentligt, at lånets løbetid også er den samme, for derved at skabe et retmæssigt billede.

Så meget sparer du ved at vælge et samlelån

Så meget sparer du ved at vælge et samlelån

Lanudensikkerhed.dk indeholder kommerciel kommunikation. Lån omtalt på siden kan være samarbejdspartnere, som vi modtager provision fra. Om os