Lån med RKI registrering

Hvis du er blevet registreret i RKI, så kan det være en god idé at undersøge dine muligheder, før du går i gang med den store sammenligning af forskellige lån. Der er nemlig en helt klar tendens til, at det kan være rigtig svært at låne penge, hvis du er registreret i RKI. Et lån med RKI registrering er ikke noget, man bare lige får.

Langt de fleste låneudbydere på nettet, ønsker nemlig ikke at låne penge ud til personer, der er blevet registreret i RKI. Slet ikke, hvis der er tale om et lån uden sikkerhed. En af årsagerne er, at vedkommende af den ene eller den anden årsag på et tidspunkt er blevet registreret som dårlig betaler og dermed har vist, at det for virksomheder kan være forbundet med udfordringer at få deres penge igen. Mange af de virksomheder, der låner penge ud på nettet, hat oftest lån uden sikkerhed og da de ikke kan gøre krav i en sikkerhed, hvis ikke du kan betale lånet tilbage, så ønsker de ikke at indgå lån, hvis du er registreret i RKI.

Et lån med RKI registrering kan dermed komme til blive noget, hvor du skal tænke lidt mere kreativt. Hvilke andre muligheder har du, end de traditionelle udlånere? Kan du eksempelvis låne penge af venner eller familie? Eller har du nogle helt andre muligheder, som du ikke havde overvejet i første omgang?

Nogle gange kan det faktisk lade sig gøre at få et lån med RKI registrering i din egen bank. Dette kommer helt an på en lang række faktorer: Hvor mange penge drejer det sig om, hvor lang tid skal du bruge pengene, hvor meget kan din betale tilbage hver måned og hvordan er din generelle historik i banken. Er du kendt for at betale alle dine regninger og lån til tiden? Eller har du i flere omgange sjusket med betalingerne og ikke lige fået gjort det til tiden? Og hvor mange penge skylder du i forvejen i banken? Alt dette er med til at støtte op om din anmodning om at låne penge i banken og på baggrund af dette, kan din bankrådgiver vurdere, om banken kan låne dig penge eller ej. Nogle gange kan det lade sig gøre, mens det andre gange vil være et blankt nej.

Hvis du er på udkig efter et lån med RKI registrering, så husk at undersøge alle muligheder grundigt, da det eller kan blive svært at låne penge. Men der er flere forskellige muligheder og derfor gælder det om at tænke lidt kreativt i processen. Også når det gælder lån uden sikkerhed.

Lanudensikkerhed.dk indeholder kommerciel kommunikation. Lån omtalt på siden kan være samarbejdspartnere, som vi modtager provision fra. Om os