Lån i dag uden sikkerhed

Har du aldrig prøvet at låne penge uden at stille sikkerhed for lånet, kan du glæde dig over, at der nu er kommet nye tider, hvor dette er muligt. Faktisk er der rigtig mange steder, hvor du kan ansøge om at få et lån uden at stille sikkerhed for det.

Du kan endda få dine penge udbetalt den samme dag, hvis du vælger at ansøge hos en af de udbydere, der tilbyder netop dette. Uanset hvad er du næsten sikker på at få dine penge inden for bare 24 timer, men du kan også være heldig at få dem bare inden for de første 10-60 minutter.


Vi modtager provision fra låneudbyderne herover, så listen skal ikke ses som uvildig.

Ikke alle kan stille sikkerhed for et lån

Det er langt fra alle mennesker, der har den gyldne mulighed at kunne stille sikkerhed for et lån. Derfor er det også så meget desto vigtigere, at der er en god mulighed for at låne penge for alle dem, der ikke lige ejer noget af sådan en grad, så de kan stille det som sikkerhed for et lån.

Alle kan ikke stille sikkerhed for et lån, men stort set alle kan gå på nettet og ansøge om et lån nemt og hurtigt, hvor sikkerhed ikke er påkrævet.

Der kan være øvrige krav for at kunne låne penge

Selvom der ikke bliver sat et krav om, at du skal stille sikkerhed for dit lån, kan der sagtens være andre krav hos et lånefirma, der låner penge ud via nettet.

Det plejer som regel at være krav om alder (minimum 18 år gammel, ældre hos nogle udbydere), at du har dansk adresse, dansk bankkonto og et dansk telefonnummer, du kan kontaktes på.

Dernæst må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler, da det udelukker dig fra langt de fleste låneudbydere.

Få et lån du har mulighed for at afdrage på

Og så er det meget vigtigt, at du aldrig låner flere penge, end du har råd til at afdrage på bagefter. Der er desværre mange, der vælger at låne et for højt et beløb til, at de har råd til at betale afdragene på lånene.

Når du bruger låneudbydernes låneberegnere, kan du altid se direkte på skærmen, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse for at have lånet. Så du kan ikke være i tvivl om, hvad beløbet er på. Og du skal gerne være sikker på, at du har råd til at betale det afdrag hver eneste måned.

Hvis du ikke kan det, kan du ende med at blive stemplet som dårlig betaler, hvis du ikke betaler regningerne til tiden. Og så bliver det meget svært for dig at låne penge igen, hvis du ikke kommer ud af RKI.

Lanudensikkerhed.dk indeholder kommerciel kommunikation. Lån omtalt på siden kan være samarbejdspartnere, som vi modtager provision fra. Om os