Kviklån uden sikkerhed

Et af de nemmeste lån du overhovedet kan få er uden tvivl et kviklån. Det skyldes blandt andet, at du sjældent bliver bedt om at stille noget i sikkerhed, når du skal ansøge om et kviklån på nettet. Ansøger du om kviklån, behøver du nemlig ikke at kunne stille sikkerhed i nogle af dine ejendele.

Derfor er kviklånet blandt andet også blevet så populært, da det er meget nemt at ansøge om et lån hos dem. Også for yngre mennesker, der ikke lige ejer en bil eller en bolig, som de kan stille sikkerhed i.


Vi modtager provision fra låneudbyderne herover, så listen skal ikke ses som uvildig.

Er du 18 kan du låne penge online

Faktisk kan du allerede som 18-årig gå på nettet og ansøge om et kviklån og få pengene udbetalt direkte til din konto. Så længe du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, har du rigtig mange muligheder at vælge imellem, når du skal have et lån.

Er det første gang, du skal låne penge, kan du glæde dig til, hvor hurtigt det går at låne et kviklån på nettet. Du kan endda få dine penge udbetalt allerede den samme dag, som du ansøger om et lån. De kan være på din konto inden for bare 60 minutter.

Betal altid dine regninger til tiden

Når du tager et kviklån, er det meget vigtigt, at du sørger for at betale den månedlige ydelse af til tiden. Glemmer du at betale den, kan du ende med at blive sendt i netop RKI eller Debitor Registret, og så lukker der en masse døre for dig, så du ikke længere har mulighed for at ansøge om lån lige så nemt, som du ellers har kunne.

Så husk at betale den månedlige regning, du modtager fra lånefirmaet, så du ikke risikerer at havne i puljen af dårlige betalere, der næsten ikke kan låne penge nogle steder.

Lånet med den hurtigste udbetaling

Kviklånet har blandt andet fået sit navn, fordi udbyderne bag er virkelig effektive med at få udbetalt pengene hurtigt. Der er endda udbydere, der markedsfører sig med, at du kan have pengene på din konto efter bare 10 minutter.

Så har du brug for hurtige penge på din konto, er kviklånet nok den hurtigste og ikke mindst nemmeste måde at skaffe pengene på. Og du skal som tidligere nævnt på intet tidspunkt stille sikkerhed for et kviklån, du ansøger om at få via nettet. Der er ingen, der kræver sikkerhed for lånet, når du tager et kviklån.

Du kan nemt ansøge om kviklån uden sikkerhed flere steder

Har du allerede fået et kviklån, som du er i gang med at afdrage på, betyder det ikke, at du kun er begrænset til at låne penge fra den ene låneudbyder. Nej, du kan sagtens ansøge om kviklån uden sikkerhed flere steder på en gang.

Så længe du bare sørger for at betale alle dine afdrag, er der ingen problemer i at optage nye kviklån, hvis du har behov for det. Det er lige så nemt at ansøge om et kviklån anden og tredje gang, som det er den første gang.

Du skal bruge dit NEMid for at få et kviklån uden sikkerhed

Det eneste, du skal huske at have lige ved hånden, når du bevæger dig ind på nettet for at ansøge om et kviklån, er dit NEMid. Uden dit NEMid har du ikke mulighed for at få et kviklån uden sikkerhed.

Du skal bruge dit NEMid til at underskrive den låneaftale, du indgår med den enkelte låneudbyder. Så har du det ikke på dig, eller er det ikke gyldigt, kan du ikke underskrive en låneaftale, og så har du ikke mulighed for at få lånet udbetalt.

Så er du eksempelvis 18 år, og har du endnu ikke fået dit NEMid, er det nødvendigt, at du får det, før du kan gå ind og ansøge om de hurtige kviklån online. Lige så snart du har det, kan du gå i gang med at udfylde ansøgninger om lån uden sikkerhed.

Lanudensikkerhed.dk indeholder kommerciel kommunikation. Lån omtalt på siden kan være samarbejdspartnere, som vi modtager provision fra. Om os